Samen met AJB Instrument brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over AJB Instrument

AJB vakgebieden:

  • Verpakking industrie
  • Semiconductor industrie
  • Medische & farmaceutische industrie
  • Petrochemische industrie
  • Automotive industrie
  • Lucht en Ruimtevaart
  • Textiel industrie

AJB instrument bv is opgericht in 1973 en heeft een rijke achtergrond in de ontwikkeling en productie van diverse meet instrumenten. Door de jaren heen heeft AJB zich gespecialiseerd in hoogwaardige fijnmechanische precisie onderdelen voor satellieten, chip-machines en medische instrumenten.

Medio 2013 is AJB onderdeel geworden van The Madern Group met als doel technologische kennis en vakmanschap samen te voegen en een leverancier van innovatieve totaaloplossingen te worden voor de instrumenten-, gereedschap- en machinebouw van de toekomst.

AJB beschikt  over  een uitgebreid machinepark met geconditioneerde meetkamer en is daardoor in staat zowel prototypes, pilotproductie als serieproducten te ontwikkelen en produceren.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat…

“Niet reageren op ontwikkelingen, maar ze vóórblijven.” – dat is de filosofie van AJB instrument  bv.

Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en strategische samenwerkingen met bedrijven, ondernemers, investeerders, kennisinstituten en overheid is daarbij van groot belang. AJB levert daarom graag een bijdrage aan het versterken van een regionaal netwerkplatvorm, waarin een branche overstijgende kennisuitwisseling wordt onderhouden.

AJB heeft een toegevoegde waarde voor het Holland Instrumentation netwerk op het gebied van zeer nauwkeurige fijnmechanische componenten en samenstellingen hiervan.

AJB Instrument

Zuidzijde 7
Rozenburg

Contactpersoon
IJsbrand Dijkshoorn, Dick Dubbeldam
E-mailadres
d.dubbeldam@ajbinstrument.nl
Telefoonnummer
+31 (0)181 - 21 33 77
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.