Samen met Ceratec Technical Ceramics B.V. brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Ceratec Technical Ceramics

Ceratec is al sinds 1983 gespecialiseerd in technische keramiek. Waar metalen of kunststof onderdelen niet functioneren, kan Ceratec vaak keramische oplossingen bieden. Voor het ontwikkelen van keramische componenten en samengestelde producten, maakt Ceratec gebruik van moderne CAD- en engineerings systemen zoals Solid Works en Cosmos evenals meet-instrumenten. Ceratec levert klantgerichte oplossingen die resulteren in langere stand tijden, lagere onderhoudskosten en minder productiestoringen. Kortom een bijdrage tot een kosteneffici├źnt productieproces.
De kracht van Ceratec ligt in de totaalformule van probleemanalyse, ontwikkeling, prototyping en productie. Al deze disciplines vinden plaats in eigen huis.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat…

Ceratec Technical Ceramics B.V. wil graag deel uitmaken van het Holland Instrumentation netwerk om meer bekendheid te geven aan de specifieke eigenschappen van technische keramische materialen.
Tevens willen wij in contact komen met innovatieve bedrijven en samenwerken op het gebied van product ontwikkeling waar wij onze expertise in kunnen brengen.

Ceratec Technical Ceramics B.V.

Poppenbouwing 35
Geldermalsen

Contactpersoon
Kees Visser
E-mailadres
k.visser@ceratec.nl
Telefoonnummer
+31 (0)345 58 01 01
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.