Samen met MDIM Ingenieurs BV brengen we techniek naar een hoger niveau!

MDIM Ingenieurs is een dynamisch en jong ingenieursbureau met vestigingen in Vianen en Dordrecht. Vol interesse, nieuwsgierigheid en enthousiasme pakken wij technische uitdagingen aan. Onze kracht is dat wij kennis en expertise van diverse disciplines effectief samenbrengen zodat wij doelgericht naar een optimaal eindresultaat werken. 

Omdat wij werken in verschillende branches, industriebreed, vinden wij het mooi om de kennis en kunde uit de ene branche mee te nemen in de markten waar dat misschien (nog) niet van toepassing is. 
MDIM staat voor Mechatronica, Design, Innovatie en Management. Wij bieden technische en innovatieve engineering oplossingen en designdiensten op het gebied van: 
– machine- en apparatenbouw
– maritiem & offshore 
– special tooling

Werktuigbouwkunde is de basis van ons ingenieursbureau en met elkaar kunnen wij als multidisciplinair team het gehele project oppakken, uitvoeren en begeleiden. Door onze ruime kennis en ervaring zijn wij goed op de hoogte van het productieproces, het werkgebied en wat er speelt binnen bedrijven in de industriesector.

Voor een totale project, maar ook in geval van tijdelijke extra capaciteits- of kennisbehoefte, kan je altijd een beroep doen op MDIM Ingenieurs. Wij werken vanuit onze kantoren in Vianen en Dordrecht, maar uiteraard ook op klant- of projectlocatie.

MDIM Ingenieurs BV

Leerparkpromenade 50
3312 KW Dordrecht

Contactpersoon
Adri Copier
E-mailadres
acopier@mdim.nl
Telefoonnummer
06 11014623
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.