Samen met MGts brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over MGts

Ingenieursbureau MGts levert expertise op het gebied van mechanica voor zeer diverse toepassingen. Dat combineren wij met een royale ervaring. Met onze diensten helpen wij zowel grote bedrijven als het midden- en kleinbedrijf. De nadruk bij de activiteiten ligt op computational mechanics (FEM) en computational fluid dynamics (CFD).

Traditioneel kan met eindige elementenanalyses de productontwikkeling verbeterd en versneld worden, maar MGts voert ook productiesimulaties uit. Daarmee wordt al in een vroeg stadium van de productontwikkeling bepaalt of het product maakbaar is met de voorgenomen methode. Door computersimulaties op het gebied van mechanical engineering lost MGts mechanische, thermische en stromingsproblemen op voordat ze bestaan. Dat levert een enorme kostenbesparing en een verkorte time-to-market op voor zowel grote bedrijven als het midden- en kleinbedrijf.

Onze klanten schatten onze kennis en ervaring op waarde. Vele volgen onze FEM cursussen en bij onze klanten met een eigen engineering afdeling hebben wij diverse repeterende taken geautomatiseerd, waardoor zij nu effici├źnter werken.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat…

U ontwerpt, produceert producten en/of productieprocessen die de verwachtingen van veeleisende klanten overtreffen. Zij stellen u vragen die iedereen pas over jaren stelt. Deze klanten zijn leidend in hun segment en dwingen u ook de tijd vooruit te zijn. Kortom, voor uw klant moet u de beste en de snelste zijn. Wij kunnen u daarin helpen. Door onze computersimulaties van productieprocessen en simulaties van productgebruik, helpen wij u de beste te zijn in uw bedrijfstak. U weet veel meer van uw bedrijfstak dan wij, maar wij weten veel, erg veel, van computersimulaties op het gebied van mechanical engineering. Wij focussen op uw specifieke behoeftes. Dat alles maakt ons uw perfecte partner om u de beste te laten worden, zijn en blijven in uw bedrijfstak.

MGts

Noordkade 64
Waddinxveen

Contactpersoon
Mart Heerschap
E-mailadres
mart.heerschap@mgts.nl
Telefoonnummer
+31 (0)182 64 91 07
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.