Samen met Airbus Netherlands B.V. brengen we techniek naar een hoger niveau!

Airbus Netherlands is baanbrekend in ruimtevaarttechnologie. In de 30 jaar dat we als zelfstandig bedrijf bestaan, hebben we diepgaande kennis en kunde opgebouwd op de werkterreinen zonnepanelen, structuren en instrumenten & amp. systemen. We beschikken over moderne faciliteiten waar zonnepanelen, satelliet-(sub)systemen en raketonderdelen worden ontworpen, geassembleerd, getest en afgebouwd.

Bij de ontwikkeling van die technologie is Airbus Netherlands vaak een spin in het web. We werken intensief samen in, vaak internationale, partnerships. Met opdrachtgevers, kennisinstituten, universiteiten, leveranciers en andere partners. Goede, effectieve samenwerking is de sleutel tot succes.

Vernieuwing en verbetering zijn voor ons sleutelwoorden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van ultragevoelige sensoren, supersterke structuren en lichte materialen, nieuwe manieren om effici├źnter energie te winnen en te gebruiken. We zijn altijd bezig om met de technologie van morgen de missies van onze klanten succesvol te laten verlopen.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat…

“Werken aan ruimtevaarttechnologie is geen standalone activiteit en de techniek bevindt zich altijd op het randje van het mogelijke. We kunnen zodoende niet zonder intensieve partnerships. Deelname aan Hi Delta geeft de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en inspireren.”

Airbus Netherlands B.V.

Mendelweg 30
Leiden

Contactpersoon
Sytze Kampen
E-mailadres
s.kampen@dutchspace.nl
Telefoonnummer
+31 (0)71 524 50 00
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.