Young Hi Delta

Samen met Hi Delta optimaal gebruik maken van het sterke netwerk.

Wij helpen de volgende generatie engineers en tech-experts vooruit

Netwerken, verbinding maken en technologie verder brengen: ook bij de Young Professionals van Young Hi Delta staat dit hoog op de lijst. De missie van deze nieuwe generatie technici: samen met Hi Delta optimaal gebruik maken van het sterke netwerk. Daarmee zetten we de tech-hotspots in Zuid-Holland ook onder ingenieurs, jonge tech-experts, net afgestudeerden en studenten op de kaart.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Young Professionals van Hi Delta. We zijn engineers, managers, consultants en trainees, en vormen de volgende generatie tech-experts. Wij zetten ons in voor de toepassing en het concreet maken van technologie. Wij vormen de drijfveer voor nieuwe ideeën en het hart van de Young Professional Community.

Wat bieden wij?

Stel jezelf open voor nieuwe connecties en vergroot je netwerk. Verdiep en verbreed je kennis door te leren van en over nieuwe technologieën in verschillende tech-sectoren en ontwikkel jezelf door deel te nemen aan onze events.

Meld je aan!

Maak gratis deel uit van de Young Professional Community! Leer, verbeter en groei samen met de vele innovatieve bedrijven uit de Technologische Industrie in Zuid-Holland. 

Agenda Young Hi Delta

Young Hi Delta Board

Jan Terlingen

‘Ik heb een passie voor technische innovatie en strategie. Als Business Developer Smart Manufacturing bij InnovationQuarter kan ik terugvallen op een interdisciplinaire achtergrond in techniek, bedrijfskunde en innovatiemanagement. Ik zet me graag in voor progressieve verandering in alle sectoren die zich bezighouden met technologie. In mijn rol als bestuurslid van Young Hi Delta stimuleer ik de frisse ideeën van onze Young Professionals en laat ze hun weg vinden binnen het Hi Delta netwerk.’

Steef Denteneer

‘Na mijn studie Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) ben ik in 2020 afgestudeerd voor de master ‘Mechatronik & Informationstechnik’ aan de Technische Universiteit van München. Kort daarna ben ik aan de slag gegaan als Mechatronics Engineer bij Hittech Multin in Den Haag. Naast mijn grote passie voor techniek zet ik me als bestuurslid van Young Hi Delta in om de Zuid-Hollandse Young Professionals dichter bij elkaar te brengen en het Hi Delta netwerk verder uit te bereiden.’

Nieuws Young Hi Delta

New Young Hi Delta boardmembers
Over 100 students joined YIN CONNECT on May 11th
Young Professionals and TU Delft Students inspired during visit at Airbus DS NL
‘Innoveren in space’ ZIE 2018