Samen met Amstel Engineering brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Amstel Engineering

Al meer dan 25 jaar is Amstel Engineering met haar ervaring in innovatieve engineering en productontwikkeling een begrip in de ingenieurswereld. Wij zijn een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat zowel projecten van A tot Z uitvoert op kantoor als op locatie van de klant.

Wij helpen onze opdrachtgevers om hun visie om te zetten in slimme producten; kostenbesparende oplossingen die succesvol zijn in de markt. Door onze praktische benadering kunnen we grote stappen maken. Heldere processen, begrijpelijke beslissingen, flexibel en toegesneden op uw wensen wat betreft de te gebruiken tools en locatie.

Amstel Engineering onderscheidt zich door de brede kennis van verschillende disciplines binnen de werktuigbouw. Deze kennis blijft gewaarborgd door de lange-termijn relatie die wij met onze klanten aangaan. Amstel Engineering biedt een totaalpakket aan engineering, van concept tot productie, volledig volgens de hoogste standaarden die onze klanten van ons verwachten. Naast de technische capaciteiten bieden wij ook de juiste service en nazorg om onze klanten te allen tijde te woord te staan. Oftewel de 4de dimensie die Amstel Engineering toevoegt om de kwaliteit te waarborgen. Wij zijn met recht de juiste partner om tot technisch optimale resultaten te komen.

Amstel Engineering

Joan Muyskenweg 22
Amsterdam

Contactpersoon
Aart van ’t Veld
E-mailadres
aart.vant.veld@amstel-engineering.nl
Telefoonnummer
+31 (0)20 668 06 06
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.