Samen met Getinge Applikon brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Getinge Applikon

Getinge Applikon is een particuliere Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en levering van bioreactor systemen voor zowel onderzoeks als productie-gebruik. Naast de eigen produkten levert Getinge Applikon ook een aantal unieke hi-tech produkten voor de nederlands biotechnologie markt. De goed georganiseerde service afdeling staat garant voor jarenlang optimaal gebruik van de door Getinge Applikon geleverde systemen. Onze goed opgeleide service specialisten kunnen ook “niet door Getinge Applikon geleverde bioreactor systemen” in onderhoud nemen.

Vanaf 1973 is Getinge Applikon uitgegroeid van een kleine onderneming die laboratorium apparatuur levert tot een dynamische wereldwijde onderneming die garant staat voor de ontwikkeling, produktie en levering van een breed scala aan innovatieve bioreactor systemen. In de loop der jaren heeft Getinge Applikon nauwe samenwerkingsverbanden met een groot aantal universiteiten en instituten ontwikkeld met als doel een leidende rol te blijven spelen op het gebied van nieuwe technologien voor bioproces ontwikkeling. Gekwalificeerde productiepartners garanderen dat alleen producten die aan de hoogste normen voldoen worden geleverd aan onze klanten. Samenwerking met gespecialiseerde internationale engineering bedrijven bieden de mogelijkheid om wereldwijd turn-key projecten uit te voeren.

Ter ondersteuning van de klant heeft Getinge Applikon een verscheidenheid aan disciplines in huis, zoals:

  • Fermentatie technologie
  • Celcultuur technologie
  • Process Engineering
  • Steriel en hygiënische verwerking
  • Ervaring en know-how van validatieprocedures
  • Mechanische en elektronische engineering
  • Meet-en regeltechniek
  • Software ontwikkeling en automatisering
  • Reparatie en service

Onze missie: “providing reliable solutions for the bioprocess market that will enable an improved quality of life”

Neemt deel aan Hi Delta, omdat…

Getinge Applikon ziet Hi Delta als een effectieve groep om de samenwerking tussen instrumentmakers in de regio te vergroten en innovaties op het gebied van instrumentatie te versterken.

Getinge Applikon

Heertjeslaan 2
Delft

Contactpersoon
Timo Walvoort
E-mailadres
timo.walvoort@getinge.com
Telefoonnummer
+31 (0) 10 208 35 55
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.