Samen met Batenburg Techniek brengen we techniek naar een hoger niveau!

“Met slimme componenten en oplossingen op het gebied van Human-Machine Interfaces, Wireless Modules, Decentralized Intelligence en Thermal Management jagen we innovaties aan binnen én buiten onze vier focusmarkten: Energy, Healthcare, Smart Mobility en Food & Agri.”

Batenburg Techniek is een creatieve in-design partner voor machinebouwers en apparatenbouwers die stappen willen zetten in digitalisering en de duurzame transitie. Zowel vóór als mét onze opdrachtgevers ontwikkelen wij oplossingen die dit mogelijk maken. Dit doen wij door eersteklas componenten en materialen innovatief toe te passen in eindproducten en applicaties.

Samen de volgende stap zetten in innovatie

Door marktontwikkelingen goed in de gaten te houden en voortdurend te investeren in ontwerp- en productieprocessen, blijven wij het verschil maken in iedere fase van uw productontwikkeling. Van design, prototyping en assemblage tot service en kalibratie. Fabrikanten zetten met de componenten en slimme systemen van Batenburg Techniek de volgende stap in het ontwikkelen en introduceren van vooruitstrevende en duurzame industriële oplossingen.

Batenburg Techniek

Stolwijkstraat 33
Rotterdam

Contactpersoon
Eric van Ingen, Wilma Vreugdenhil
E-mailadres
info@batenburg.nl
Telefoonnummer
+31 (0)10 2928787
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.