Samen met Boers & Co Precision Solutions brengen we techniek naar een hoger niveau!

Boers & Co Precision Solutions Group, is een groep van innovatieve bedrijven die samenwerken in de hightech industrie. We zijn er in geslaagd om de brede basis van talenten en de vele verschillende opleidingen van onze 125 collega’s samen te brengen tot een succesvol en enthousiast team. Iets waar wij trots op zijn!

Onze samenwerking is gericht op de engineering en productie van: precisie mechanica, plaatwerk – en mechatronica. Verbonden door onze kennis en passie streven wij samen met onze collega’s, klanten en leveranciers naar de hoogst gewenste kwaliteit en continuïteit. Dit doen wij al ruim 125 jaar!

Bij Boers & Co staat betrouwbaarheid bovenaan de lijst. Met meer dan 125 jaar aan ervaring en kennis zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dat Boers & Co uitsluitend gebruik maakt van de best passende materialen en processen, en dat de geleverde producten voldoen aan de specificaties. In één keer goed, noemen we dat.

Om een betrouwbare partner te kunnen zijn, bouwt Boers & Co uitsluitend langdurige relaties op met collega’s, klanten en leveranciers. De relaties die samen met ons mee willen groeien, zijn degenen die wij aan ons binden. Het gezamenlijk nastreven van continuïteit is op de lange termijn gunstig voor alle partijen.

Ons bedrijf is gevestigd in het SchieDistrict in Schiedam en met ons fijne team gemotiveerde medewerkers halen we iedere dag het beste uit onszelf en proberen we onze gezamenlijke doelen te bereiken. Boers & Co is een groeiende en winstgevende organisatie waarin jij je kunt richten op jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst!

Neem een kijkje op onze website: https://www.boers.nl

Boers & Co Precision Solutions

Fokkerstraat 495

3125 BD Schiedam

Contactpersoon
Ward Bingley
E-mailadres
ward.bingley@boers.nl
Telefoonnummer
06 29 20 91 67
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.