Samen met De Haagse Hogeschool brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is een kennisinstelling voor kwalitatief hoogwaardig en innovatief hoger onderwijs, met als belangrijkste taak het opleiden van haar studenten tot gekwalificeerde en onafhankelijke professionals; tot denkende doeners. Hoe? Door haar studenten uit te dagen, te prikkelen, nieuwsgierig te maken en aan het denken te zetten.

De hogeschool kiest daarbij voor drie thematische zwaartepunten waarop zij wil excelleren:

  • Ondernemerschap en innovatie in een tijdperk van globalisering (domein: Economie).
  • Goed bestuur voor een veilige wereld (domein: Bestuur & Veiligheid).
  • Kwaliteit van het leven: technologie voor gezondheid (domein: Technologie).

De Haagse Hogeschool heeft vier vestigingen: hoofdvestiging achter station Den Haag-HS; nevenvestigingen in Delft (techniekopleidingen), in Zoetermeer (Academie voor ICT en Media) en aan de Laan van Poot in Den Haag (sportopleidingen).

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat…

er binnen de Haagse Hogeschool twee technische academies in Delft en Den Haag zijn, genaamd: “Technology, Innovation & Society” (TIS). Hierin zijn onder andere de voor HI mogelijk relevante opleidingen ondergebracht: Bewegingstechnologie, Climate & Environment, Electrotechniek, Human Technology, Industrieel Product Ontwerpen, Proces & Food Technology, Mechatronica, Technische Informatica, Technische Natuurkunde en Werktuigbouwkunde.

Om een prikkelende leer-, werk- en onderzoeksomgeving te creëren en partner te zijn voor vernieuwing in de beroepsomgeving hebben we ons ook bij HI aangesloten. Daarnaast vormen onze afgestudeerden vaak een brug tussen kennis en praktische uitvoering op de werkvloer. Er zijn gedurende het hele jaar studenten voor stage (2×1 kwartaal) en voor afstuderen (2 kwartalen) beschikbaar.

De Haagse Hogeschool

Rotterdamseweg 137
Delft

Contactpersoon
Sander van Ipenburg Grijpma
E-mailadres
s.w.t.vanipenburggrijpma@hhs.nl
Telefoonnummer
+31 (0)15 260 62 11
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.