Samen met Deal Drecht Cities brengen we techniek naar een hoger niveau!

Deal Drecht Cities verzorgt de economische acquisitie en de promotie voor de zeven Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht). Samen met de Economic Development Board (EDB) staan wij voor een succesvolle en ondernemende regio. Dat doen wij door een actief promotiebeleid. Door nieuwe bedrijven aan te trekken. En door de economische ontwikkeling met nieuwe initiatieven te ondersteunen.

Voor team acquisitie staat de vraag van de investeerder centraal. Team promotie maakt de regio zichtbaar bij de juiste doelgroep. Team EDB houdt zich bezig met de langere termijn ontwikkeling van de regio. Deal is een zelfstandige, voornamelijk door de overheid gefinancierde stichting, opgericht in 2014. Naast de zeven Drechtsteden zijn ook Havenbedrijf Rotterdam en ROM-D aangesloten.

Wij nemen deel aan Hi Delta omdat Deal als marketing- en acquisitie organisatie van de Drechtsteden nauw betrokken is bij de economische en innovatie ontwikkelingen van de regio. Het netwerk van Hi Delta is voor ons erg waardevol om projecten en innovatiemogelijkheden met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen we Hi Delta met ons netwerk van partners weer helpen aan connecties in de Drechtsteden.

Deal Drecht Cities

Leerparkpromenade 40

3312 KW Dordrecht

Contactpersoon
Joost Weeda
E-mailadres
joost@dealdrechtstreden.nl
Telefoonnummer
06 46 88 15 94
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.