Samen met Femto Engineering brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Femto Engineering

Femto Engineering is een ingenieursbureau dat sinds 1997 ervaring heeft opgebouwd op het gebied van FEM analyses met betrekking tot mechanische eigenschappen, vloeistof- en warmteberekeningen. Ook kan zij u verder helpen in de ontwikkelfase van uw innovatieve projecten. Femto heeft een vestiging in Delft en Münster (Duitsland).

Femto Engineering faciliteert in een breed spectrum van de industrie: Maritiem en offshore, aerospace, high-tech, consumentenproducten, kunststof en verpakkingen. Daarnaast is Femto al jaren actief in het uitvoeren van R&D trajecten, zoals SPH analyses (Smoothed Particle Hydrodynamics), in samenwerking met de TU/Delft en TNO.

Femto Engineering is CAE en Technology partner van Siemens PLM Software voor FEMAP, NX CAE en NX Nastran. Onze ruime praktijkervaring zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen en kennisintensieve trainingen kunnen aanbieden. Naast de producten van Siemens PLM Software wordt er ook maatwerk en het eigen ontwikkelde product SDC Verifier, voor code checking (bijv. Eurocode 3) en rapportage tool, voor in FEMAP geleverd.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat…

Femto Engineering ondersteunt en levert aan bedrijven en wetenschappelijke instellingen door de gehele Benelux en Duitsland. Door de diversiteit van onze diensten en opdrachtgevers zien wij dat er enorm veel kennis en kunde in lokaal Zuid-Holland aanwezig is. Wanneer het netwerk tussen bedrijven en kennisinstellingen op deze wijze kan worden versterkt, ligt er een enorm potentieel voor verdere gezamenlijke samenwerking en groei. Daar willen wij door middel van onze deelname aan Hi Delta graag aan bijdragen.

Femto Engineering

Oude Delft 137
Delft

Contactpersoon
Aylan Muhlbauer
E-mailadres
aylan@femto.nl
Telefoonnummer
+31 (0)15 285 05 80
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.