Samen met Gemeente Delft brengen we techniek naar een hoger niveau!

Toekomstgericht ondernemen… Zaken die Delft kenmerkend maken als stad voor het bedrijfsleven dat klaar wil zijn voor de business van nu én morgen. Want in Delft vindt u misschien wel de hoogste concentratie hoogopgeleiden, kennisinstellingen en topbedrijven in Nederland. Niet zo gek dus dat de top van kennisbedrijven steeds vaker de weg naar Delft weet te vinden. Delft, High Tech Capital.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

De samenwerkende partijen achter Delft Technology Partners ondersteunen u bij het vinden van het juiste personeel, samenwerkingspartners, groeikapitaal, en de meest geschikte vestigingslocatie.

Samen helpen we u om sneller te innoveren en te groeien.

DELFT BIEDT KANSEN VOOR U

Wilt u uw technisch innovatief vermogen verder tot bloei te brengen in Delft? Dat kan. Hoe we dat doen is even simpel als doeltreffend… verbindingen maken! Bedrijven met elkaar, bedrijven met kennisinstellingen, ondernemers met andere ondernemers of potentieel interessante medewerkers, onderzoeksteams met vraagstellende ontwikkelteams, investeerders met ideeënmakers… We gaan samen aan de slag om van uw ontwikkelbehoeften, mooie kansen te maken.

Gemeente Delft

Stationsplein 1
Delft

Contactpersoon
Andrew Buskens
E-mailadres
abuskens@delft.nl
Telefoonnummer
+31 (0) 652738709
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.