Samen met Hittech Group brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Hittech Group

Hittech Group is een groep van zelfstandige bedrijven die gezamenlijk functioneert als system-supplier en partner van OEM-bedrijven in de precisietechnologie, de analystische en medische industrie. Ontwikkeling, engineering, productie en assemblage samengevoegd in één organisatie die mechatronische producten levert, van volledige apparaten en machines – al of niet op basis van eigen ontwikkeling – tot modules, submodules en afzonderlijke delen. Hittech Group heeft ISO 13485:2003 gecertificeerde faciliteiten.

De afzonderlijke bedrijven binnen Hittech Group creëren de flexibiliteit van een zelfstandige onderneming, terwijl krachtige synergie ontstaat wanneer de Hittech Group als een geheel optreedt. Hittech Group is gericht op continue verbetering in ontwerp, kwaliteit van het product, kosten of  productieprocessen. Daarom zien onze klanten ons met recht als “Masters in improvement”.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat…

Versterken van het netwerk en het creeëren van synergie tussen technologische bedrijven in de regio, maar ook het naar buiten toe promoten van de sterke en hoogontwikkelde technologische infrastructuur die de regio Holland te bieden heeft.

Hittech Group

Laan van Ypenburg 60
Den Haag

Contactpersoon
Pieter Kappelhof
E-mailadres
pkappelhof@hittech.com
Telefoonnummer
+31 (0)70 757 50 00
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.