Samen met Lencon brengen we techniek naar een hoger niveau!

Over Lencon

Vind de juiste engineers
Lencon levert hoogwaardige mechanical engineeringscapaciteit. Flexibel en efficient. Op uw locatie of de onze. Met Lencon haalt u de kennis, het netwerk en de capaciteit in huis om succesvolle producten te ontwikkelen.

Detachering van werktuigbouwkundige engineers
Constructeurs die bij Lencon in dienst zijn brengen een schat aan kennis met zich mee door de ervaring die zij bij verschillende opdrachtgevers opbouwen. U lost niet alleen uw capaciteitsvraagstuk op maar voegt ook kennis, ervaring en nieuwe energie aan uw ontwikkelingsafdeling toe.

Engineeringsprojecten
Steeds meer opdrachtgevers leggen de complete uitvoering en begeleiding van engineeringsprojecten bij Lencon. Hierbij maken we niet alleen een optimaal ontwerp. We vinden en begeleiden ook de juiste partners op het gebied van analyse, electronica en productie.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat…

Als leverancier van high-tech engineeringsdiensten ondersteunt Lencon (mkb) bedrijven en wetenschappelijke instellingen in heel Nederland. We merken dat in andere regio’s een sterke voorkeur is voor lokale toeleveranciers. Niet alleen voor diensten op het gebied van ontwikkeling maar ook voor het leveren van producten en onderdelen. Door de diversiteit van onze diensten en opdrachtgevers zien wij dat er enorm veel kennis en kunde in Zuid-Holland aanwezig is. Wanneer het netwerk tussen bedrijven onderling, kennisinstellingen en overheid in deze provincie kan worden versterkt, ligt er een enorm potentieel voor verdere groei. Daar dragen wij door middel van ons deelnemerschap aan Holland Instrumentation, graag aan bij.

Lencon

‘s-Gravendijckseweg 41-A
Noordwijk

Contactpersoon
Jan Willem Lucas
E-mailadres
janwillem@lencon.nl
Telefoonnummer
+31 (0)71 341 65 55
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.