Samen met Nidec Netherlands BV brengen we techniek naar een hoger niveau!

Nidec is specialist in en fabrikant van elektromotoren, generatoren, regelbare aandrijftechniek en industriële automatisering. De innovatieve producten en totaaloplossingen, gerealiseerd met onze merken van o.a. Control Techniques, Leroy Somer en Nidec Industrial Solutions helpen bedrijven op weg in de energietransitie met maximale performance en efficiënt energieverbruik.


Naast dimensioneren en selecteren van aandrijvingen zijn hardware engineering, software engineering en systeembouw voor aandrijf- en besturingssystemen kernactiviteiten om tot de beste oplossing voor de klant te komen. De activiteiten worden mede ondersteund door een eigen service- en reparatieafdeling.
Nidec Industrial Solutions richt zich als business unit op de energietransitie door o.a. het leveren van componenten en systemen ten behoeve van waterstof productie, volledige infrastructuur voor het elektrisch laden van personenwagens en vrachtwagens, het inrichten van zelfvoorzienende energiesystemen (microgrids) en componenten voor de elektrificatie binnen de maritieme industrie.
Onze droom is de meest efficiënte aandrijftechniek te verzorgen zodat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan elektrificatie van het bedrijfsleven en energiebesparing in belang van de mensheid.

Nidec Netherlands BV

Kubus 155
3364 DG Sliedrecht

Contactpersoon
Corné Leeuwis
E-mailadres
info.nl@mail.nidec.com
Telefoonnummer
0184 420555
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.