Samen met NL Space Campus brengen we techniek naar een hoger niveau!

NL Space Campus is de Nederlandse toegangspoort tot de ruimtevaartsector. Samen met haar partners vormt de campus het Nederlandse space ecosysteem en stimuleert kennisdeling en samenwerking voor meer innovatie, bedrijvigheid en maatschappelijke impact. Met ESA ESTEC en haar duizenden ruimtevaart experts, het Galileo Reference Center, Space Business Innovation Centre, vele tientallen space technology & data bedrijven en de samenwerking met de Leiden-Delft-Erasmus universiteiten is de campus in Noordwijk het kloppende hart van de ruimtevaartsector.

Kom in contact via info@nlspacecampus.eu en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Óf bezoek één van onze vele community events zoals de NL Space Campus Network & Drinks op de laatste donderdag van de maand, en de jaarlijkse NL Space Week in September!

Bekijk de aftermovie van de NL Space Week in 2023 op onze website www.thespaceweek.eu.

Wij nemen deel aan Hi Delta omdat…

Als community en ecosysteem bouwer is het belangrijk te verbinden aan andere netwerken en samenwerkingen te stimuleren. Door lid te zijn van Hi Delta zijn er al vele samenwerkingen ontstaan en vergroten wij in sterke zin ons netwerk in Zuid Holland en omgeving op een prettige en waardevolle manier.

NL Space Campus

Kapteynstraat 1
2201 BB Noordwijk

Contactpersoon
Maaike Smelter
E-mailadres
m.smelter@nlspacecampus.eu
Telefoonnummer
071 203 2000
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.