Samen met npk design bv brengen we techniek naar een hoger niveau!

Wij creëren, innoveren en realiseren uw impact.
Hoe vertaalt de potentie van uw merk zich in nieuwe producten en diensten? Wat is er nodig om (meer) duurzaam te worden? Innovatie is de motor voor verandering en aanpassing aan de wereld om ons heen.
Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij uw sterke partner. Ons toegewijde team bestaat uit ontwerpers, engineers en bouwers die graag complexe puzzels oplossen. We denken in scenario’s en risico’s, experimenteren om de oplossing te vinden en begeleiden u in het hele innovatieproces. Vanaf het visualiseren van goede kansen tot het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van uw product.

We creëren innovaties voor zowel multinationals als slimme startende bedrijven en professionals van over de hele wereld. Door de gebruiker centraal te stellen en de vraag achter de vraag te achterhalen, dringt ontwerpbureau npk design door tot de kern van de probleemstelling. We streven naar oplossingen met een hoge functionele kwaliteit, het optimaal benutten van materialen, en focussen op duurzaamheid in ontwikkeling.
Onze resultaten ontvangen waardering en succes over de hele wereld.

Wij zijn partner van Hi Delta omdat de combinatie van expertise, creativiteit en efficiënte samenwerking essentieel is en de beste resultaten oplevert.

npk design bv

Meelfabriekplein 2F
Leiden 2312 LK

Contactpersoon
Herman van der Vegt
E-mailadres
hvandervegt@npk.nl
Telefoonnummer
071-5141341
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.