Samen met SpartnerS Organisatieadvies brengen we techniek naar een hoger niveau!

SpartnerS is in 2006 opgericht en bestaat uit 25 adviseurs. De kernwaarden op basis waarvan SpartnerS adviseurs denken en handelen: slagvaardig, resultaatgericht, inlevend, samenwerkend en met respect voor onze klanten en zijn medewerkers.

Specialist én generalist.

De organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast hun specialismen bedrijfskundige generalisten, waardoor zij in de volle breedte mee kunnen denken bij de vraagstukken in uw onderneming en met reële, haalbare oplossingen komen.

De Maakindustrie is ons werkveld.

De praktijk is de beste leerschool: onze adviseurs hebben advies én lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat:

SpartnerS heeft de afgelopen periode een aantal bedrijven kunnen helpen op het gebied van verdere digitalisering (via SMITZH). Onlangs hebben we ook in de DZHF een workshop gegeven in samenwerking met TBRM, HI Delta en SMITZH. Aangezien wij in Zuid Holland ook diverse adviseurs hebben die woonachtig en werkzaam zijn hebben we besloten om aan te sluiten als partner.

Wij kunnen door onze pragmatische aanpak van toegevoegde waarde zijn voor veel bedrijven met onze analyses, workshops en diverse trainingen.

Aanspreekpunten voor SpartnerS in Zuid Holland is Mathijs van Zuijlen.

SpartnerS Organisatieadvies

Kerkweg 62
3371 AG Hardinxveld-Giessendam

Contactpersoon
Mathijs van Zuijlen
E-mailadres
zuijlen@spartners.nl
Telefoonnummer
06 53525622
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.