Samen met Tomatoworld brengen we techniek naar een hoger niveau!

Tomatoworld dé Horticutural glastuinbouw experience in het Westland.

Hoe produceer je veilig en vers voedsel in een kas? In een expositie van 500 m2 leer je over de Nederlandse duurzame en high tech manier van telen. Een uniek bezoek aan de enige publiek toegankelijke kas maakt je ervaring compleet.

FIELDLAB DATAGEDREVEN TELEN & ROBOTICA
De kas van Tomatoworld is ook een field- en innovatielab voor Data Driven Automated Growing & Robotics. High tech bedrijven demonstreren en valideren hun technologie en vormen samen met startups en studenten een ecosysteem om de tuinbouw te veranderen.

Door deze cultuur van samenwerking, kennis en ervaring en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals 5G-technologie, IoT, AI en robotica toont Tomatoworld het nieuwe businessmodel van de Nederlandse glastuinbouwsector

LEER- & DEMONSTRATIECENTRUM
De kas van Tomatoworld is ook een trainingsfaciliteit, die kan worden gebruikt voor trainingsprogramma’s en om telers en investeerders te laten ervaren hoe het concept van Data Driven Automated Growing kan worden toegepast.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat:

Hi Delta met haar netwerk bedrijven en toeleveranciers, kennisinstellingen, opleiders en overheden in de technologische sector in Zuid-Holland verbindt en wij daar graag deel van uit maken. Om op die manier aan meer mensen te laten zien wat er voor technologische ontwikkelingen er binnen de glastuinbouw plaatsvinden.

Tomatoworld

Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk

Contactpersoon
Miranda van den Ende
E-mailadres
marcom@tomatoworld.nl
Telefoonnummer
0174612525
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.