Samen met VDL TBP Electronics brengen we techniek naar een hoger niveau!

VDL TBP Electronics is onderdeel van VDL Groep, het internationaal industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven. Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt VDL TBP Electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. 

Onze kracht zit in de betrokkenheid in het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, test engineering, smart industry en cabinettenbouw. 

Met meer dan 150 medewerkers staan wij al sinds 1976 klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: wetenschap & gezondheid, energie & industrie, semicon & analytics, vision, veiligheid & ruimtevaart. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, de medische sector, lucht- en ruimtevaart. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH), onze afdeling test engineering is gelokaliseerd in de Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven.

VDL TBP Electronics is partner van Hi Delta omdat…

“Onze bedrijfsslogan is kracht door samenwerking en dat is ook de kracht en meerwaarde van Hi Delta.”

VDL TBP Electronics

Vlakbodem 10
3247 CP Dirksland

 

BIC

Paviljoen B6

5657 BX Eindhoven

 

Contactpersoon
Frans Geerts
E-mailadres
info@vdltbpelectronics.com
Telefoonnummer
0187602744
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.