Samen met West End brengen we techniek naar een hoger niveau!

West End maakt Innovatie mogelijk

West End Machinefabriek is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Ons bedrijf, opgericht in 1947, bevindt zich centraal in de het westelijk deel van Nederland op twee locaties: in Lisse en Noordwijk.

Specifieke sterktes van West End zijn onze mensen en hun toewijding om op tijd de juiste oplossingen te realiseren en de unieke combinatie van fabriceren en detail-engineering onder één dak.

Onze ontwerpen zijn praktisch en uitstekend uitvoerbaar. Deze zijn namelijk gebaseerd op onze unieke kennis van het maak-proces. Daarnaast kan West End snel schakelen, doordat alle technische vakgebieden, waaronder engineering, CNC verspanen, gecertificeerd lassen en assemblage zich onder een dak bevinden.

Bij elk project zijn onze mensen van A tot Z betrokken. Onze planners, de engineers, de productiemedewerkers en het installatieteam zijn bij elke fase van een revisie- of fabricageproject betrokken, zodat iedereen weet wat er speelt.

“Wat wij als team leuk vinden is om mee te mogen werken aan hele gave innovaties. We krijgen een kick als een satelliet succesvol wordt getest, of een vliegtuig voor het eerst kan vliegen, mede dankzij onze onderdelen.”

– Ir. Ben van Berge Henegouwen-

Door slim om te gaan met fabricagevolgorde en het opspannen van werkstukken, is de werkstukgrootte geen beperkende factor. West End beschikt over het werkoppervlak voor de fabricage en assemblage van zeer grote samenstellingen, en een volledig uitgeruste clean room.

“Met de kennis en ervaring van onze vakmensen kunnen wij alles uit ons machinepark halen, wat er in zit.”

– Ir. Ben van Berge Henegouwen-

Naast de conventionele, verspanende technieken, investeert West End continue in nieuwe technologieën. Zo beschikt West End over een clean room, apparatuur om nauwkeurig 3-dimensionaal te kunnen meten en faciliteiten om vacuüm- en cryogene testen uit te voeren. Bovendien richt West End zich op duurzaam ondernemerschap en het opleiden van nieuwe vakmensen. Ook zijn we nauw betrokken bij de maatschappelijke en economische ontwikkelingen in onze regio.

De ambitie van West End machinefabriek is om de langdurige relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers, zowel nu, alsook in de toekomst, voort te zetten, waarmee West End de innovaties van onze klanten mogelijk blijft maken.

West End

Meer en Duin 25
2163 HB Lisse

Contactpersoon
Ben van Berge Henegouwen
E-mailadres
Ben@westendbv.nl
Telefoonnummer
+31 (0)88 700 72 00
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.