
Welkom bij ZIE 2021
Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘HI-tech@work – laat digitalisering voor u werken’. De dag staat in het teken van verregaande digitalisering in uw bedrijf en het begeleiden van uw medewerkers daarin. We gaan met u in dialoog over de voor- en de nadelen van digitalisering in uw productontwikkeling, de toeleverketen, productie en administratie. Met deze kennis kunt u reeds ingezette stappen in uw eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen.
ZIE 2021 wordt dit jaar op dinsdag 28 september gehouden bij Festo in Delft, één van onze HI-partners en een gerenommeerd internationaal bedrijf voor productieautomatisering.
De dagvoorzitter en keynotespeaker is ‘InnovatieAmbassadeur en TrendStrateeg’ Lieke Lamb.
De break-out parallel sessies zijn:
Rapid Prototyping – Festo
Rondleiding door het Festo Concept & Design Centre waar Festo met hun klanten binnen 48 uur vanuit een schets een fysiek prototype kan bouwen.
Flexibele productieketens
Bekijk twee voorbeelden van bedrijven die hun productielijn geschikt hebben gemaakt voor kleine- en grote stuksaantallen. Bespreek met experts of dit ook wat voor u is.
Efficiency halen uit productiedata – SMITZH
Luister naar twee voorbeelden van kleine productiebedrijven die meer waarde halen uit de data van hun machines en hoe dat ook voor uw bedrijf kan werken.
Cybersecurity, hoe maak ik de juiste afweging tussen risico en investeringen?
Ook kleine maakbedrijven worden steeds vaker slachtoffers van cybercrime. Leer wat een kostenefficiënte aanpak is om u daartegen te beschermen.
Het programma van ZIE 2021 begint om 13:00 en wordt om 17:00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen rond corona.
Kijk hier voor het hele programma en aanmelden.

Doe mee aan onderzoek kosten en baten van cybersecurity
Om het verdien- en concurrentievermogen van de economie van Zuid-Holland te beschermen en te vergroten, heeft de Economic Board Zuid-Holland eind 2020 een Cybersecurity Roadmap vastgesteld. Het doel is om de komende jaren gericht en structureel de digitale veiligheid en weerbaarheid van de regionale topsectoren te verhogen. Dat gebeurt met concrete acties en onderzoeksactiviteiten om te zorgen voor maatwerk en de juiste oplossingen per sector. De TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben (als LDE-consortium) een subsidie gekregen van de Gemeente Den Haag om te onderzoeken hoe individuele bedrijven en organisaties afwegingen maken op het gebied van cybersecurity. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Webinar ‘Robotica in de maakindustrie’

|
|
|