VIRO rijdt mee in de 24 uur Waterstof Challenge

Hi Delta partner VIRO heeft deelgenomen aan een waterstof challenge. “We hebben een fantastische rally beleefd in de 24 uur Waterstof Challenge die op 6 en 7 oktober 2023 werd verreden. In korte tijd is een heel enthousiast team van rijders gevormd en een flinke route uitgezet langs klanten en vestigingen van VIRO in Nederland, België en Duitsland.”

“We kregen de beschikking over een prachtige Toyota Mirai waarmee we in totaal zo’n 1.236 km in estafettevorm hebben gereden. Hiervoor zijn zeven waterstof tankstops nodig geweest. Onderweg bleek dat niet alle waterstof tankstations werkten en daarmee hebben we wel wat tijd verloren. We kijken terug op een heel geslaagd evenement! We willen Techport | Samen op weg naar de eerste groene industriezone van NederlandResato Hydrogen Technology EverfuelGasunie en alle rijders en bijrijders hartelijk danken voor de spontane bijdrage en deelname!”

Kijk hier de terugblik:

VIRO werkt met regelmaat samen met klanten aan waterstof projecten (opslagstations, tankstations, etc). Onlangs is de VIRO vestiging van Vlaardingen verhuisd naar Schiedam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.