Samen met 3D Next Level brengen we techniek naar een hoger niveau!

Wij zijn niet alleen een 3D-print service, want wij zijn uw strategische productiepartner. Dat betekent dat we uw productieproces onder de loep leggen: wat kan beter, effectiever of sneller? 3D-printen brengt zoveel voordelen met zich mee waar wij u graag in mee willen nemen. We werken met veel verschillende technieken en zowel 1 stuk als 10.000 stuks is mogelijk. 3D Next Level – industrial wil u ontzorgen en uw bedrijf door middel van maatwerk en advies naar een Next Level helpen!

3D Next Level is meer dan alleen een 3D-print service

Bij 3D Next Level is het 3D-printen slechts een onderdeel van het proces. Wij leveren namelijk compleet afgewerkte producten en bieden zo een totaaloplossing voor onze klant. Zo kunt u denken aan:

  • engineering van uw 3D-modellen
  • het verstevigen, verzwaren en afwerken van 3D-prints 
  • zorgen voor staalconstructies en complexe verbindingen
  • 3D-prints voorzien van gewenste kleur/afwerking
  • leveren van eventuele berekeningsrapporten
  • helpen bij verzending, plaatsing & installatie

Technisch 3D-printen is de toekomst

“Technisch 3D-printen is de toekomst”, maar hoe vertalen we dit nu precies naar de praktijk. Hier komen wij om de hoek kijken, want met dit vraagstuk helpen wij u op weg. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en staan naast u om als productiepartner met uw unieke proces mee te kijken en te ondersteunen. Wij hebben diepgaande kennis van kunststoffen en andere materialen en stellen u de juiste inhoudelijke vragen. Zo komen we precies achter uw wensen en eisen van het product en productieproces. Onze service gaat daarom verder dan alleen het 3D-printen van uw product, wij denken mee met uw gehele engineerings- en R&D team zodat uw team de vertaalslag naar 3D-printen zelf ook gaat maken en uw gehele proces efficiënter, sneller en beter wordt.

3D Entrepreneurs

Wij worden nu al gezien als dé 3D entrepreneurs van Nederland en dat is precies waar we komende jaren verder aan willen bouwen. Groei is een essentieel onderdeel daarvan en daarom spelen we in op de groeiende markt voor 3D-technologie. Wist u dat ambacht en technologische innovatie hand in hand kunnen gaan? Wij zoeken altijd de grenzen op wat haalbaar is met de nieuwste technologieën. Testen en innoveren staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij lopen voorop met onze machines en materialen en hebben intensieve partnerschappen met onze 3D-printerleveranciers. Ons R&D team staat nooit stil en werkt dag en nacht aan het verbeteren van de 3D-technologieën waardoor we steeds meer kunnen gaan bereiken met technisch 3D-printen.

3D Next Level

Gaagweg 11A

2636 AK Schipluiden

Contactpersoon
Lennart van den Doel
E-mailadres
info@3dnextlevel.com
Telefoonnummer
06-15345343
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.