Samen met Factory Lab brengen we techniek naar een hoger niveau!

Factorylab is een jonge onderneming actief op het gebied van IoT. We ontwikkelen, fabriceren en verkopen een assortiment aan slimme apparaten (sensoroplossingen) voor het monitoren van het binnenklimaat, ruimtebezetting, waterleidingtemperatuur (legionellapreventie),water- en energieverbruik. Deze apparaten verbinden we met de cloud en zijn uit te lezen in het Factorylab Online Platform of middels een API in eigen systemen van afnemers (bijv.gebouwbeheersystemen). Naast een standaardassortiment voor de beschreven toepassingen, doen we IoT-productontwikkeling voor derden. Dit laatste betreft uiteenlopende projecten: van PCB-ontwerp tot aan massaproductie of consultancy bij implementatie. Factorylab geldt als een absolute specialist op het gebied van LoRa/LoRaWAN in Nederland.

Neemt deel aan Hi Delta, omdat:

Wat ons aantrekt in Hi Delta is de verbinding met verschillende technologische branches en kennisinstellingen. Voor onze propositie op het gebied van “productontwikkeling voor derden” is het niet altijd eenvoudig om opdrachtgevers te vinden. Wij hopen dat het actief deelnemen aan Hi Delta eraan kan bijdragen dat bedrijven met een ontwikkelwens op het gebied van IoT ons beter kunnen vinden.

Speerpunten:

  • het samen vinden van en optrekken in interessante ontwikkeltrajecten
  • samenwerkingsprojecten met andere partners
  • aanhalen van banden met onderwijsinstellingen met oog op onze forse groeiambities en de talentbehoefte die daaruit zal ontstaan.
Factory Lab

Lindtsedijk 54
3336 LE Zwijndrecht

Contactpersoon
Dennis van Beek
E-mailadres
dennis@factorylab.nl
Telefoonnummer
078-7632000
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.